06 120 850 34 | info@luutjeniemantsverdriet.nl Facebook Linkedin

Verhaal of boek op maat

U houdt zelf het budget in de hand dat u ervoor over heeft om mij uw levensverhaal of de belangrijkste zaken daaruit te laten opschrijven. Dat heeft te maken met mijn aanbod om de omvang van het verhaal of boek precies op maat te maken. We gaan daarbij wel uit van een basis.

Eerst kom ik met u kennismaken en luisteren naar uw wensen en ideeën. Dit kost u alleen een vergoeding voor eventuele reiskosten, maar verplicht u verder tot niets.

De basis voor mijn tarieven ligt in een tekst van ongeveer vier kantjes op basis van een interview van één tot twee uur. Daarbinnen is ruimte voor een beknopte biografie en voor enkele grote gebeurtenissen, dierbare herinneringen of zaken die u aan het hart gaan en door wilt geven aan de lezer. Voor deze basistekst reken ik € 400 plus reiskosten voor afstanden die te ver zijn om te fietsen (pakweg buiten de stadsgrenzen van Nijmegen). Daar komt geen btw bij.

Daar kunnen we het bij laten en als u tevreden bent met de uitgewerkte tekst, dan krijgt u die van mij zowel digitaal als geprint op A4.

Dit verhaal kunt u uitbreiden tot precies de ruimte die u nodig heeft, steeds met (een veelvoud van) twee kantjes tegelijk. Een uitbreiding met twee kantjes kost u € 100. Als daar een extra interview voor nodig is, reken ik daarvoor € 50 plus eventuele reiskosten.

Mooi vormgegeven boekje

We kunnen uw verhaal ook samen met foto’s die u tijdens uw leven heeft verzameld mooi presenteren in een boekje. Daarvoor werk ik samen met grafisch ontwerper Brigitte Vos.

Een dergelijk boekje inclusief het ontwerp voor een eenvoudige omslag en elf foto’s kunnen we al maken van het basisverhaal van vier kantjes en dat beslaat dan zestien pagina’s (inclusief omslag). Daarvoor moet u er wel rekening mee houden dat u ongeveer het dubbele bedrag kwijt bent.

Hulp bij schrijven

Ik kan me voorstellen dat u zelf uw verhalen op wilt schrijven. Ik kan u daarbij helpen door feedback te geven of door de tekst voor u te redigeren.

Als u behoefte heeft aan een pdf met uitgebreide tarieven, kan ik u die op aanvraag toesturen.

Mijn specialismen