06 120 850 34 | info@luutjeniemantsverdriet.nl Facebook Linkedin

Zingen met Johnny

Zingen met JohnnyKrap twee weken en dan hebben we Eersel kippenvel bezorgd. Op 22 maart begint het Colourful City Koor daar de voorjaarstournee van vijf voorstellingen. Samen met de band Rchestra en de plaatselijke beroemdheid Simone van den Eertwegh.

De gekozen muziek is prachtig, maar op sommige stukken moeten we als koor nog even flink oefenen om de puntjes op de i te krijgen. Op de reguliere repetitieavonden en het hele volgende weekend samen met band en soliste. Nu oefen ik samen met de dirigent. Hij zit in mijn computer en hij doet alles wat ik vraag. Op de kooravonden is dat anders, uiteraard. Hij hoeft maar te kikken en tachtig mensen doen wat hij zegt. Hoewel… niet altijd helemaal naar wens. Nog niet.

Hier thuis zijn de rollen omgedraaid. Ik vraag aan hem, Johnny, hoe ging dat stukje van de sopraanpartij ook alweer en hij begint het meteen voor te zingen. Met één druk op de knop en tien keer achter elkaar als het moet! Of, Johnny, wil jij de tenorpartij zingen, dan doe ik de sopraanstem. En opnieuw word ik op mijn wenken bediend, met eindeloos geduld. Geweldig! Wie wil er nou níet zo’n man in z’n computer?

Het gaat een mooie voorstelling worden. Mooi om aan mee te werken en ook mooi om naar te kijken en te luisteren en om je in te verliezen. Eersel gaat het als eerste beleven. Dan volgen St. Anthonis en Oosterbeek. Tot slot twee optredens in De Lindenberg in Nijmegen. Nu eerst nog maar even oefenen. Johnny, als jij nou de lage altpartij doet…


<< Terug naar het overzicht

Mijn specialismen