06 120 850 34 | info@luutjeniemantsverdriet.nl Facebook Linkedin

Nijmegen & Simone Kiekebosch

Nijmegen & Simone Kiekebosch‘Kippenvelmomenten’ bezorgt de Music Meeting Simone Kiekebosch. Momenten van ontroering. Door de muziek merk je ineens waar het in het leven om gaat, zegt ze. ‘Verbondenheid.’

En waar kun je die beter beleven dan op het leukste festival van Nederland? De Music Meeting is bij uitstek de plek waar muzikanten van over de hele wereld elkaar ontmoeten, samenspelen en het publiek ontroeren. Daar ontstaat veel nieuws op de podia, daar gebeurt er iets in de energie van muzikanten.

Simone coördineert samen met een collega de tweehonderd vrijwilligers. Veel van hen zijn er al vanaf het begin bij en de sfeer onder elkaar is ‘supergoed’. De kippenvelmomenten kwamen toen de Braziliaanse zanger Lenine begon te zingen en daarmee de hele zaal raakte. En vorig jaar, toen de Syrische zangeres Shaza optrad en zij zelf op het veld stond tussen de Syrische asielzoekers.

Muziek is universeel en daar heb je geen taal voor nodig. Dat merkt Simone ook als ze met asielzoekers werkt. Ook dan beleeft ze die mooie momenten, wanneer ze met z'n allen luisteren naar iemand die iets zingt uit zijn land of een Koerdisch gedicht voordraagt.

Klik hier voor het filmpje met Simone Kiekebosch.


<< Terug naar het overzicht

Mijn specialismen